Konkurs hifzi i Kur’anit Famëlartë

02/07/2016

Ditën e shtunë, më 2 korrik 2016, në atmosferën e Natës ë Kadrit, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Fondacionin “Mirësia”, organizuan në xhaminë e Mjedës, konkursin e hifzit të Kur’anit Famëlartë, me disa nivele. Në […]

Adhurime dhe lutje në Natën e Kadrit

01/07/2016

Të xhumanë, më 1 korrik 2016, në të gjitha xhamitë e Shkodrës u zhvilluan lutje dhe adhurime, me rastin e Natës së Kadrit. Pas namazit të jacisë e deri në kohën e namazit të sabahut, […]

Një Mbrëmje Fetare vëllazërore në Zogaj

24/06/2016

Në kuadër të aktiviteteve me rastin e Muajit Ramazan 1437/2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare në xhaminë e lagjes Zogaj. I pranishëm ishte edhe Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i cili iu […]

Mbrëmje e begatë fetare në Xhaminë e Plumbit

16/06/2016

Ditën e enjte, më 16 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare të ngjeshur me adhurime, lutje, ligjërata, këshilla fetare dhe përshpirtje në Xhaminë e Plumbit. Aktiviteti nisi me leximin e një pjese kur’anore […]

Promovohet libri i ri nga Imam Didmar Faja

07/06/2016

Pasditën e së martës, më 7 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi në ambientet e bibliotekës së qytetit, promovimin e librit me titull: “Shpjegimi i dyzet e dy thënieve profetike”, nga i nderuari Imam Didmar Faja. Në […]

1 11 12 13 14