Një Mbrëmje Fetare vëllazërore në Zogaj

24/06/2016

Në kuadër të aktiviteteve me rastin e Muajit Ramazan 1437/2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare në xhaminë e lagjes Zogaj. I pranishëm ishte edhe Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i cili iu […]

Mbrëmje e begatë fetare në Xhaminë e Plumbit

16/06/2016

Ditën e enjte, më 16 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare të ngjeshur me adhurime, lutje, ligjërata, këshilla fetare dhe përshpirtje në Xhaminë e Plumbit. Aktiviteti nisi me leximin e një pjese kur’anore […]

Promovohet libri i ri nga Imam Didmar Faja

07/06/2016

Pasditën e së martës, më 7 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi në ambientet e bibliotekës së qytetit, promovimin e librit me titull: “Shpjegimi i dyzet e dy thënieve profetike”, nga i nderuari Imam Didmar Faja. Në […]

Aktivitet sensibililues: “Të ruajmë ambientin!”

16/04/2016

Paraditën e ditës së shtunë, më 16 prill 2016, Myftinia Shkodër nëpërmjet sektorit të arsimit organizoi një aktivitet sensibilizues dhe ndërgjegjësues me moton: “Të ruajmë ambientin”. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin nxënës të kurseve fetare […]

Aktivitet me vlera në kujtim të Hz. Muhammedit (a.s)

12/04/2016

Pasditën e së martës, më 12 prill 2016, Myftinia Shkodër, në bashkëpunim me Zyrën e Këshilltarit të Çështjeve të Fesë në Ambasadën e Turqisë, Medresenë “Haxhi Sheh Shamia” dhe Shoqatën “Istanbul”, organizoi një konferencë fetare, […]

1 6 7 8 9