Një takim frymëzues tek Xhamia e Plumbit

21/07/2016

Ditën e enjte, më 21 korrik 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një bashkëbisedim të këndshëm me një grup frekuentuesish të kursit veror të xhamisë në Mes-Myselim, që shoqëroheshin nga imami, Ilir […]

Dhuna dhe terrorizmi nuk janë feja e jonë!

15/07/2016

Të nderuar vëllezër dhe motra besimtarë, muslimanë, Në Kur’anin Famëlartë jemi porositur: “O bijtë e Ademit, po a nuk u dërgova porosinë që të mos e dëgjoni djallin, se me të vërtetë ai është armiku […]

Inspektohen dy xhami të reja në ndërtim

11/07/2016

Paraditën e të hënës, më 11 korrik 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, së bashku me Drejtorin e Vakëf-Investimeve në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, z. Uran Kalej, zhvilluan një inspektim në terren për […]

1 11 12 13 14 15