Përurohet kompleksi dhe xhamie e re e lagjes Kiras

15/11/2020

Ditën e diel paradite, më 15 nëntor 2020, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Fondacionin “Mirënjohja”, në prani të shumë besimtarëve, përuruan kompleksin dhe xhaminë e re të lagjes Kiras. Në këtë përurim merrnin pjesë autoritete […]

Myftinia Shkodër hap tregun e ri të fruta-perimeve

02/07/2020

Ditën e enjte paradite, më 2 korrik 2020, Myftinia Shkodër inauguroi hapjen e tregut të ri të fruta-perimeve në vakëfin e Zdrales. Administratori i Myftinisë Shkodër, z. Saimir Dritareti dhe nënkryetari i Bashkisë Shkodër, z. […]

Një shërbim me vlerë për xhaminë e Parrucës

24/06/2020

Ditën e mërkurë, më 24 qershor 2020, përfundoi faza e fundit e pastrimit dhe mirëmbajtjes së pjesës së brendshme të kupolave të xhamisë së Parrucës. Prej ditëve të para të muajit prill 2020, falë edhe […]

Xhamia Ganjollë, ditë gëzimi për besimtarët e zonës

21/02/2020

Ditën e xhuma, më 21 shkurt 2020, në një atmosferë të begatë besimi e vëllazërie islame, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Shoqatën “Komiteti i Bashkuar Kuvajtian për Bamirësi” dhe Shoqatën “Duart e Bamirësisë”, organizoi ceremoninë […]

1 2 3 8