Muaji Ramazan është Muaj i rimëkëmbjes!

04/06/2018

I nderuar Shkëlqesia e Juaj, z. Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Të nderuar autoritete civile dhe fetare të Shkodrës, Të nderuar myftilerë të trojeve tona kombëtare, nga Kosova dhe Mali i Zi, Të […]

Ramazani, Muaj i solidaritetit dhe harmonisë sociale

02/06/2018

Paraditën e së shtunës, më 2 qershor 2018 Myftinia Shkodër dhuroi për shoqatën e invalidëve Para & Tetrapelgjikë, dega Shkodër 30 pako ushqimore për njerëzit në nevojë të kësaj shoqate. Kryetari i shoqatës së invalidëve […]

1 3 4 5 6 7 8