Mesazhi i Myftiut nga vendet e shenjta

11/08/2018

Mbrëmjen e së shtunës, më 11 gusht 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari shpërndau një video-mesazh nga vendet e shenjta, duke dhënë disa këshilla të dobishme për besimtarët dhe mbarë qytetarët shqiptarë. Nga […]

U zhvillua ceremonia e shpërndarjes së ihrameve

03/08/2018

Ditën e xhuma, më 3 gusht 2018, në përfundim të trajnimit pesëditor që Myftinia Shkodër zhvilloi me haxhilerët shkodranë të këtij viti, u zhvillua edhe ceremonia e shpërndarjes së ihrameve dhe pasaportave me vizat e […]