U zhvillua ceremonia e shpërndarjes së ihrameve

03/08/2018

Ditën e xhuma, më 3 gusht 2018, në përfundim të trajnimit pesëditor që Myftinia Shkodër zhvilloi me haxhilerët shkodranë të këtij viti, u zhvillua edhe ceremonia e shpërndarjes së ihrameve dhe pasaportave me vizat e […]