Aktivitet rajonal mbi vlerat e harmonisë ndërfetare

12/05/2019

Ditën e diel, më 12 maj 2019, në hotelin Mediteran në Ulqin, Instituti IDEA në bashkëpunim me komunën e Ulqinit realizoi konferencën me titull: “Ta ruajmë harmoninë ndërfetare”, ku mblodhi figura të ndryshme të jetës […]

Për të mos harruar se kush jemi..!

06/05/2019

Kohë më parë, i nderuari H. Fejzi Zaganjori, më pat kërkuar që në xhaminë e Rusit, të organizojmë një ceremoni në përkujtim të burrit të urtë, Mësuesit të heshtur të alfabetit të Kur’anit dhe leximit […]

Teravia e parë, dominon prania e të rinjve

05/05/2019

Namazi i teravisë së parë, të dielën, më 5 maj 2019, ka shënuar edhe fillimin e namazit të veçantë të muajit Ramazan 1440, të shumëpritur për besimtarët. Nga xhamia e Parrucës, e mbushur me djem […]

1 2