Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava, mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e Parrucës

Me ftesë të Myftiut të Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ditën e xhuma, më 10 nëntor 2017, hytbeja e javës në xhaminë e Parrucës u mbajt nga Myftiu i Republikës së Kosovës, Mr. Naim Tërnava.

Në kuadër të aktiviteteve në përkujtim të rilejimit me ligj të fesë në vendin tonë, pas 23 vitesh persekutimi dhe ndalimi të aktivitetit fetar në Shqipëri, kjo hytbe e shënuar kishte një vlerë të madhe për mesazhet e urta dhe largpamëse të Myftiut Tërnava.