Njoftim për faljen e xhumasë dhe Fitër Bajramit

21/05/2020

Sipas udhëzimit zyrtar të Komunitetit Mysliman i Shqipërisë, nr. 240 Prot., datë: 18.5.2020, për rifillimin e aktivitetit fetar në xhami, ju bëjmë me dije se: – Duke nisur nga dita e nesërme, datë 22.5.2020 dhe […]