U zhvillua “Mbledhja e Raporteve të Ramazanit”

13/07/2017

Paraditën e së enjtes, më 13 korrik 2017, Myftinia Shkodër zhvilloi “Mbledhjen e Raporteve të Ramazanit”, për vitin 1438 h. Në fjalën e tij, teologu Lavdrim Hamja, theksoi se formati i këtij takimi të përvitshëm është […]

Vizitorë të shumtë urojnë Fitër Bajramin 1438

25/06/2017

Ashtu si është bërë traditë e mirë, edhe me rastin e Fitër Bajramit të sivjetshëm, Myftinia Shkodër organizoi ceremoninë tradicionale të pritjes së vizitorëve të ndryshëm. Ceremonia e pritjes së vizitorëve u zhvillua në xhaminë […]

Festohet me madhështi Fitër Bajrami 1438

25/06/2017

Që në orët e para të mëngjesit të së dielës, më 25 qershor 2017, muslimanët shkodranë nisën të mbushin sheshin e vakëfit të Fushë Çelës, bri xhamisë “Ebu Bekër”, ku Myftinia Shkodër e ka bërë […]

Shpërndahet përkthimi në shqip i kuptimeve të Kur’anit

24/06/2017

Ditën e fundit të Ramazanit për këtë vit, të shtunën, më 24 qershor 2017, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Qendrën Islame Shqiptare “Xhamia Imam El-Buhari”, Vjenë, Austri, zhvilloi shpërndarjen falas të Kur’anit Famëlartë, me përkthim […]

Myftiu mbajti hytben e fundit të Ramazanit 1438

23/06/2017

Nga minberi i xhamisë së Parrucës, të xhumanë e fundit të Ramazanit 1438, më 23 qershor 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari bëri thirrje për të vlerësuar mirësitë e All-llahut në jetë, në […]

Myftiu takoi imamët në prag të Fitër Bajramit

22/06/2017

Paraditën e së enjtes, më 22 qershor 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me një grup imamësh të qytetit, me të cilët diskutoi rreth ecurisë së aktiviteteve dhe adhurimeve […]

Rinia muslimane, kryefjala e Natës së Kadrit

21/06/2017

Mbrëmjen e Natës së Kadrit, më 21 qershor 2017, në të gjitha xhamitë e Shkodrës, u zhvilluan lutje dhe adhurime shtesë me xhematë, në një atmosferë të mbushur me besim dhe vlera vëllazërore. Një program […]

1 2 3 4