Në xhaminë e Trushit këndohet Mevludi Sherif

18/11/2022

Ditën e xhuma, më 18 nëntor 2022 , në xhaminë e fshatit Trush u zhvillua aktiviteti i këndimit tradicional të Mevludit Sherifë, në përkujtim të Lindjes së Begatë, dërgesës dhe mesazhit të Resulullahut, të Dërguarit […]

Tubim me vlera besimi në xhaminë e Trushit

05/04/2017

Ditën e mërkurë, më 5 prill 2017, në xhaminë e Trushit, u zhvillua një aktivitet i bukur fetar, kushtuar përkujtimit të lindjes, jetës dhe traditave të Hz. Muhammedit (a.s). Pas leximit të një pjese kur’anore […]

1 2 3