Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1441/2020

23/05/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë, motra dhe vëllezër besimtarë! Me këndimin e ezanit të akshamit të kësaj dite, mbarë bota islame, nga lindja në perëndim, hyn në atmosferën e begatë të muajit Shevval, që shënon […]

“Përgëzoji të duruarit…”

22/05/2020

Të dashur vëllezër e motra besimtarë! Falënderojmë All-llahun e Madhëruar që e ruajti besimin në zemrat e njerëzve, edhe përballë kësaj sprove, jo fort të vogël, me të cilën u përballën së bashku, duke u […]

NJOFTIM PËR FITËR BAJRAMIN 1441/2020

22/05/2020

– Dita e diel, më 24.5.2020, është dita e parë e Fitër Bajramit. – Ceremonia e Fitër Bajramit do të zhvillohet nëpër xhamia, duke filluar nga ora: 5.30, ndërsa falja e namazit të Fitër Bajramit […]

Njoftim për faljen e xhumasë dhe Fitër Bajramit

21/05/2020

Sipas udhëzimit zyrtar të Komunitetit Mysliman i Shqipërisë, nr. 240 Prot., datë: 18.5.2020, për rifillimin e aktivitetit fetar në xhami, ju bëjmë me dije se: – Duke nisur nga dita e nesërme, datë 22.5.2020 dhe […]

1 2