25 dhjetori i çdo viti…

25/12/2020

25 dhjetori i çdo viti është një datë e shënuar për botën e krishterë. Gjithandej, përgatitjet për mbërritjen e kësaj dite, ndezin sheshe e rrugë me zbukurime e shenja, që lidhen me atmosferën e kësaj […]

Mesazh urimi me rastin e Kurban Bajramit 1441/2020

30/07/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë besimtarë, Sot është dita e Arefatit. Më e mira ditëve, të cilën, All-llahu i Madhëruar e bëri moment reflektimi dhe adhurimi, hapësirë lutjesh dhe agjërimi, mundësi afrimi dhe pendimi, rrugëtim […]

Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1441/2020

23/05/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë, motra dhe vëllezër besimtarë! Me këndimin e ezanit të akshamit të kësaj dite, mbarë bota islame, nga lindja në perëndim, hyn në atmosferën e begatë të muajit Shevval, që shënon […]

1 2 3 5