Ftesë për kontribut!

12/02/2024

Ftesë për kontribut! Myftinia Shkodër ju fton të bëheni pjesë e projektit për rehabilitimin e xhamisë së Parrucës, që përkon me izolimin, lyerjen, ndryshimin e sistemit të ndriçimit, atij të zërimit dhe shtrimin e tapetit […]

Sihariq!

02/01/2024

Sihariq! Myftinia Shkodër, ka kënaqësinë e madhe t’ju bëjë me dije, se pas disa përpjekjesh për të siguruar një projekt të denjë për xhaminë e re të lagjes Tophanë, falë bashkëpunimit me “Qatar Charity”, tashmë […]

“Ti e shpëtove veten tënde në kohë!”

09/08/2023

Për të reflektuar, sidomos grabitësit dhe shkelësit e vakëfeve, përfshi drejtuesit e instaluar të institucioneve që nuk bëjnë atë që kanë për detyrë të bëjnë, a kushdo që ka prekur çfarë nuk është e tij […]

Myftiu takoi Kryetarin e Bashkisë Vau Dejës

21/03/2023

Myftiu takoi Kryetarin e Bashkisë Vau Dejës Paraditën e së martës, më 21 mars 2023, Myftiu i Zonës Shkodër, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune në Bashkinë Vau Dejës, ku u prit nga […]

1 2 3 11