Miq dhe vizitorë urojnë festën e Fitër Bajramit

04/06/2019

Ditën e parë të Fitër Bajramit, të martën, më 4 qershor 2019, pas kryerjes së ceremonisë dhe faljes së Fitër Bajramit në xhamitë e qytetit, Myftinia Shkodër organizoi pritjen tradicionale të miqve dhe vizitorëve, me […]

Hatmeja Sherife, bekim dhe mirësi për besimtarët

31/05/2019

Ditën e xhuma, pas namazit të iqindisë, me praninë e shumë besimtarëve dhe besimtarëve, u zhvillua ceremonia e mbylljes së Hatmes Sherife në xhaminë e Parrucës. Leximi i plotë i Kur’anit Famëlartë, apo siç njihet […]

1 2 3