Monumentet e Medines së Ndriçuar

24/01/2023

Monumentet e Medines së Ndriçuar Këto ditë, banorët e zonës së Kubasë u dhanë lamtumirën shtëpive dhe fqinjëve të tyre pas shumë viteve të gjata, me të cilat ishin lidhur kujtimet dhe historia e tyre […]

Lutjet tona me popullin vëlla turk!

13/11/2022

Me hidhërim të thellë morëm lajmin e shpërthimit terrorist në zemër të lagjes Taksim, në qytetin e dashur të Stambollit. Fytyra e terrorizmit dhe mbështetësve të tij, ka qenë përherë e zezë! E tillë do […]

Kujtesë historike

18/10/2020

Si sot, më 17 Muharrem 855, i Lavdishmi Sulltan Mehmet Fatih, u kurorëzua për herë të dytë si Sulltan i Hilafetit Osman, pas vdekjes së Sulltan Muradit II, i cili hoqi dorë nga drejtimi i […]

1 2 3