Përfundon rregullimi i banesës së z. Dashamir Plangaj

08/04/2019

Paraditën e së hënë, më 8 prill 2019, përfaqësues të Myftinisë Shkodër, z. Arben Halluni dhe z. Lavdrim Hamja së bashku me Administratorin e Njësisë Administrative Postribë, z. Altin Shabaj të shoqëruar edhe me përfaqësues të grupit të punës, shkuan dhe […]

Myftiu priti Prefektin e ri të Shkodrës

08/04/2019

Paraditën e së hënës, më 8 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim prezantimi, Prefektin e ri të Shkodrës, z. Valdrin Pjetri. Me rastin e kësaj vizite, Myftiu i […]