Njoftim – Kurban Bajrami 1444/2023

23/06/2023

NJOFTIM KURBAN BAJRAMI 1444/2023 – Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të martën, më 27 qershor 2023. – Dita e parë e Kurban Bajramit është të mërkurën, më 28 qershor 2023. – Ceremonia […]

Ceremoni madhështore për nder të haxhilerëve shkodranë!

15/06/2023

Ceremoni madhështore për nder të haxhilerëve shkodranë! Në një atmosferë të begatë besimi, vëllazërie dhe qytetarie, besimtarë të shumtë morën pjesë pasditën e së enjtes, më 15/6/2023, në ceremoninë festive, në përmbyllje të aktiviteteve dhe […]

1 2