Aktivitet veror me nxënësit e mejtepeve

26/08/2017

Ditën e shtunë, më 26 gusht 2017, Myftinia Shkodër, përmes sektorit të arsimit organizoi një aktivitet veror në kompleksin sportiv “Zmijani”, ku mblodhi nxënës të disa mejtepe fetare që zhvillohen pranë xhamive të Shkodrës. Në […]

Ceremonia e shpërndarjes së ihrameve

18/08/2017

Të xhumanë, më 18 gusht 2017, në xhaminë e Parrucës u zhvillua ceremonia e shpërndarjes së ihrameve të haxhilerëve shkodranë të këtij viti. Aktiviteti u përshëndet nga Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i […]

U shfaq dokumentari: “Rruga për në Mekë”

17/08/2017

Të enjten, më 17 gusht 2017, pas namazit të akshamit në xhaminë e Parrucës, në vazhdën e aktiviteteve që shoqërojnë trajnimin dhe përgatitjen e haxhilerëve shkodranë drejt vendeve të shenjta, Myftinia Shkodër organizoi shfaqjen e […]

Nis trajnimi i haxhilerëve të ri të Shkodrës

15/08/2017

Pasditen e së martës, më 15 gusht 2017, Myftinia Shkodër nisi trajnimin treditor të haxhilerëve të sivjetshëm të Shkodrës, të cilët do të nisen pas pak ditësh drejt vendeve të shenjta për kryerjen e haxhit […]

1 2