Filloi Kursi Veror “Buz’qesh”

20/06/2022

Ditën e hënë, më 20 qershor 2022, në ambientet e Qendrës Kulturore të Myftinisë Shkodër, filloi Kursi Veror, me pjesëmarrjen e rreth 30 fëmijëve të moshave 7 deri 10 vjeç. Kursi Veror i organizuar nga […]

Në fenë e të parëve…

14/06/2022

“Kujtesa popullore e Shkodrës na sjell fjalët e veprimtarit dhe intelektualit të Rilindjes, Mati Logoreci (1867-1941), mësues i shkollës së parë shqipe në Prizren (1888): “Ne katolikët (shqiptar) ekzistojmë në sajë të myslimanëve. Po të […]

Myftiu priti drejtuesit e UMAD, Turqi

11/06/2022

Ditën e shtunë, më 11 qershor 2022, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, një delegacion të Shoqatës Ndërkombëtare të Dijetarëve Myslimanë (UMAD) nga Turqia, i kryesuar nga prof. […]