Në mëshirën e Allahut, H. Sami Muçej!

31/05/2024

Në mëshirën e Allahut, H. Sami Muçej! Ngushëllim! “Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!” Myftinia Shkodër shpreh ngushëllimet e saj me rastin e ndërrimit jetë të aktivistit veteran të leximit të Mevludi […]

Takim periodik më imamët e Shkodrës

24/05/2024

Takim periodik më imamët e Shkodrës Pas ditën e xhuma, më 24 maj 2024 në ambientet e xhamisë “Ebu Bekër”, Fushë Çelë, u zhvillua mbledhja më imamët e Myftinisë Shkodër. Fillimisht, Myftiu i Shkodrës, Imam […]

Afrohesh..dhe, nuk dëshiron të shkëputesh më!

22/05/2024

Afrohesh..dhe, nuk dëshiron të shkëputesh më! Afrohesh dhe prek fillin e besimit dhe bindjes së palëkundur, se kuptimet e vërteta të Dashnisë, burojnë nga afrimiteti me Krijuesin, jo nga lidhja e verbër dhe naive me […]