“Kerametin! Ma këndo mue një Jasinë Sherifë!”

30/01/2020

(Përkujtim) Ditëve të fundit, iu përkushtova leximeve mbi rrethimin e Shkodrës nga serbo-malazezët, në prag të pavarësimit dhe pas tij. Bashkëbisedova në heshtje me disa personazhe dhe ndjeva dhembje, por edhe shumë krenari! Fillimisht, ishte […]

Myftiu vizitoi Kryetaren e Bashkisë Shkodër

20/01/2020

Paraditën e së hënës, më 20 janar 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një vizitë në Bashkinë e Shkodrës, ku u prit nga Kryetarja e Bashkisë, znj. Voltana Ademi. Pas urimeve të rastit për […]

Myftiu ligjëroi në xhaminë e Gucisë së Re

18/01/2020

Pas akshamit të së shtunës, më 18 janar 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, mbajti një ligjëratë në xhaminë e fshatit Guci e Re. Fillimisht, Myftiu falënderoi imamin e kësaj xhamie, këshillin e xhamisë […]