Monumentet e Medines së Ndriçuar

24/01/2023

Monumentet e Medines së Ndriçuar Këto ditë, banorët e zonës së Kubasë u dhanë lamtumirën shtëpive dhe fqinjëve të tyre pas shumë viteve të gjata, me të cilat ishin lidhur kujtimet dhe historia e tyre […]

Deri në frymë të fundit..!

23/01/2023

Deri në frymë të fundit..! E papërshkrueshme ndjesia, para gjurmëve të Ma të Mirit. Qëndroj në heshtje dhe hedh sytë përreth. Dritë, dashni, mall, pastërti, dinjitet… Kanë kaluar 15 shekuj, qëkur ajo Dritë hyjnore shndriti […]

1 2