Myftiu ligjëroi në xhaminë e Bardhajve

29/02/2020

Pas akshamit të së shtunës, më 29 shkurt 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, mbajti një ligjëratë në xhaminë e fshatit Bardhaj. Në krye të herës, Myftiu falënderoi besimtarët e kësaj xhamie dhe […]

Lajm i gëzuar për familjen e z. Lulzim Curri në Drisht

26/02/2020

Ditën e mërkurë, më 26 shkurt 2020, Myftinia Shkodër me mbështetjen e emigrantëve nga fshati Drisht dhe në koordinim me administratorin e Njësisë Administrative Postribë, Bashkia Shkodër, z. Altin Shabaj, inspektuan familjen e z. Lulzim […]

Xhamia Ganjollë, ditë gëzimi për besimtarët e zonës

21/02/2020

Ditën e xhuma, më 21 shkurt 2020, në një atmosferë të begatë besimi e vëllazërie islame, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Shoqatën “Komiteti i Bashkuar Kuvajtian për Bamirësi” dhe Shoqatën “Duart e Bamirësisë”, organizoi ceremoninë […]