Myftiu takoi teologët në prag të Kurban Bajramit

31/07/2019

Paraditën e së mërkurës, më 31 korrik 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, takoi një grup prej imamëve teologë, me të cilët diskutoi për aktivitetin e Kurban Bajramit të sivjetshëm. Myftiu theksoi se […]

Medhhebi

29/07/2019

Medhhebi është rezultat i njohurive dhe interpretimeve të qindra dijetarëve. Ne, kur flasim për medhhebet, flasim për dije dhe shkencë të sistematizuar, për interpretim të tërësishëm dhe të qëndrueshëm të së drejtës nga fakihë/juristë të […]

U shfaq filmi “Rruga për në Mekë”

27/07/2019

Pasditën e së shtunës, më 27 korrik 2019, në përmbyllje të trajnimit njëjavor me haxhilerët e këtij viti, Myftinia Shkodër shfaqi në kinema “Millenium” filmin dokumentar me titull: “Rruga për në Mekë”, prodhim i Komunitetit […]

Takim ndërfetar me studentë nga Italia

25/07/2019

Pasditën e së enjtes, më 25 korrik 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, në përgjigje të ftesës së bërë nga Arqipeshkvi i Shkodrës, mons. Angelo Massafra, mori pjesë në një takim ndërfetar me […]

Këshilla dhe udhëzime për haxhilerët shkodranë

23/07/2019

Paraditën e së martës, më 23 korrik 2019, në vazhdën e trajnimit që Myftinia Shkodër po zhvillon me haxhilerët shkodranë të këtij viti, për grupin e besimtarëve që po përgatiten për udhëtimin e mrekullueshëm të […]

1 2 3