Mbyllet me sukses kursi veror “Buz’qesh” 2023

31/08/2023

Mbyllet me sukses kursi veror “Buz’qesh” 2023 Në Xhaminë “Ebu Bekër”, gjatë muajve korrik-gusht u zhvillua kursi veror për fëmijë “Buz’qesh” 2023. Ashtu si vitin e kaluar Myftinia Shkodër arriti që edhe këtë vit të […]

“Ti e shpëtove veten tënde në kohë!”

09/08/2023

Për të reflektuar, sidomos grabitësit dhe shkelësit e vakëfeve, përfshi drejtuesit e instaluar të institucioneve që nuk bëjnë atë që kanë për detyrë të bëjnë, a kushdo që ka prekur çfarë nuk është e tij […]

1 2