Në dritësinë e zotni Muhamet Sokolit…

30/04/2023

Në dritësinë e zotni Muhamet Sokolit… Baba jem, rahmet pastë, përherë më fliste me respekt për këtë burrë të urtë dhe fisnik, sa herë takoheshim në xhami, por jo vetëm..! Më fliste me shumë admirim […]

Është Ramazan, është ndryshe, është Natë Kadri!

18/04/2023

Është Ramazan, është ndryshe, është Natë Kadri! Nuk ka si mexhliset e Ramazanit! Na bashkon një frymë, që na lartëson në pozitat e rimëkëmbjes, duke parë veten në pasqyrat e historisë, trashëgimisë dhe krenarisë legjitime! […]

Është Ramazan, është dritë, është Shkodër!

15/04/2023

Është Ramazan, është dritë, është Shkodër! Megjithëse atë që institucioni i Bashkisë Shkodër duhej të bënte për Ramazan, nuk e bëri asnjëherë në këto 33 vite, patjetër që zbukurimi i vetë institucionit të Bashkisë sivjet […]

1 2