Myftiu vizitoi prijësit e krishterë të Shkodrës

26/01/2022

Në kuadër të vizitave dhe takimeve ndërfetare, ditën e mërkurë, më 26 janar 2022, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, vizitoi prijësit e krishterë të komunitetit katolik dhe atij ortodoks në Shkodër. Fillimisht, në […]

Hoshgjéldën..!

17/01/2022

Hoshgjéldën..! Vizitat e njerëzve të mëdhenj dhe miqve të shtrenjtë, janë përherë burim kënaqësie dhe një lloj ripërtëritjeje e rendit e shendit, pa përmendur begatinë e harenë që na përfshin pa përjashtim. E tillë është […]

Takim pune me myftilerët e zonës Shkodër

15/01/2022

Paraditën e së shtunës, më 15 janar 2022, në qytetin e Shkodrës u organizua takimi i parë periodik për vitin 2022, i myftilerëve të zonës Shkodër, nën drejtimin e nënkryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, […]