UDHËZIM – (Për imamët e Myftinisë Shkodër)

28/11/2019

I nderuar imam, Duke marrë në konsideratë gjendjen e vështirë të krijuar pas tërmeteve të këtyre ditëve, që kanë shkaktuar dëme të mëdha në jetë njerëzish, në banesa e pasuri të vëllezërve tanë të sprovuar, […]

Njoftim për solidaritet!

26/11/2019

Myftinia Shkodër, ju fton në istigfare e lutje drejtuar Zotit të Vetëm të gjithësisë, All-llahut të Madhëruar! Sikurse njofton se, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka hapur fushatën e solidaritetit me të prekurit nga tërmetet e […]

Mexhlis hadithi në xhaminë e fshatit Kullaj

18/11/2019

Në kuadër të mexhliseve të përditshme, me shkas përkujtimin e Lindjes së Begatë dhe misionit të Hz. Muhammedit (a.s.), që Myftinia Shkodër po organizon këto ditë në xhami të mdryshme të qytetit dhe fshatit, mbrëmjen […]

Xhamia e re në Shirq, në prag të përurimit

18/11/2019

Paraditën e së hënës, më 18 nëntor 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga drejtori i fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja, zhvilloi një inspektim për të parë nga afër gjendjen […]

1 2