Në mëshirën e Allahut, Hafiz Shukri Kapllani

31/08/2021

Ditën e martë, më 31 gusht 2021, në orët e para të mëngjesit ndërroi jetë në moshën 66 vjeçare, Hafiz Shukri Kapllani, imami dhe veprimtar i zellshëm i Myftinisë Shkodër. Hafiz Shukri Kapllani, u lind […]

Gur varresh, gdhendje identiteti..!

19/08/2021

Në momente të caktuara, të pastrosh gur varresh që në heshtjen e tyre të akullt dëshmojnë për madhështinë e identitetit, është më e dobishme sesa të dëgjosh një pafundësi ligjërimesh misionare mbi ndrrimin e identitetit, […]

Inspektohen xhamitë e lagjeve Tepe dhe Draçin

05/08/2021

Ditën e enjte, më 5 gusht 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga administratori i Myftinisë Shkodër, z. Sajmir Dritareti, inspektoi nga afër xhamitë e lagjeve Tepe dhe Draçin, në […]