Projekti i ri i derseve në xhamitë e Shkodrës

30/09/2016

Ditën e xhuma, më 30 shtator 2016, përfundoi projekti tremujor i qarkullimit të imamëve të qytetit për hytbet e xhumasë. Në vija të përgjithshme, kjo lëvizje pati anët e saj pozitive dhe një ndikim të […]

Lexim të mbarë të mësimeve të Hixhretit!..

30/09/2016

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë të vetmit Zot të gjithësisë, All-llahut të Madhëruar, i Cili e bëri ngjarjen e Hixhretit, shenjë prej shenjave të madhështisë së Islamit ndër shekuj. I […]

Vizitat e kurban bajramit 1437/2016

12/09/2016

Ditën e hënë, më 12 shtator 2016, nga ora 9-11 paradite, Myftinia Shkodër, organizoi në xhaminë e Parrucës pritjen tradicionale me rastin e festës së Kurban Bajramit. Në këtë pritje të ngrohtë, merrnin pjesë anëtarë […]

NJOFTIM – KURBAN BAJRAMI 1437/2016

08/09/2016

Ditën e hënë, më 8 shtator 2016, nën drejtimin e teologut Arben Halluni, njëkohësisht përgjegjës i arsimit pranë Myftinisë Shkodër, imamët e qytetit u mblodhën në Myftini, për të diskutuar rreth ceremonisë dhe faljes së […]