Meskinitetet kurrë nuk kanë qenë vlera!

28/01/2017

Nuk e kam kuptuar asnjëherë se përse akoma sot, dikush, gjoja në emër të kombit dhe vlerave kombëtare, na bën filozofi e histori, mbështetur mbi osmanofobi, duke mbjellur urrejtje në mes nesh? Islami tek ne […]

Këta jemi ne, ky është Islami ynë!

27/01/2017

Ky shekull është shekulli i Islamit! Në 15 shekujt e fundit, armiqësi e sprova të shumta kanë fryrë si furtuna të acarta në fytyrën e muslimanëve; asnjëherë nuk është shuar Drita e All-llahut, Zotit të […]

Drejt përfundimit xhamia e re në Shtuf

25/01/2017

Paraditën e së mërkurës, më 25 janar 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një inspektim në terren për të parë nga afër gjendjen e punimeve për xhaminë e re në fshatin Shtuf, […]

Myftinia Shkodër në ndihmë të familjes Muliu

24/01/2017

Ditën e martë, më 24 janar 2017, Myftinia Shkodër iu bashkua solidarizimit publik të ndërmarrë një ditë më parë nga Tv1Channel, në ndihmë të familjes Muliu, në lagjen Guerrile. I pranishëm në këtë vizitë ishte […]

Vetëm Zoti, mund të ta falë gabimin!

23/01/2017

“Tregon Ali ibn Rebia: Më mori me vete Ali ibn Ebi Talibi (r.a) dhe ecëm deri në një vend të caktuar, ku ngriti kokën e tij nga qielli dhe tha: “O Zot m’i fal gjynahet […]

1 2