Aktivitet veror më nxënësit e xhamive

21/07/2022

Të enjten, më 21 korrik 2022, Myftinia Shkodër, përmes sektorit të arsimit organizoi në zonën turistike të Razmës, aktivitetin/ekskursionin veror të radhës më nxënësit e kurseve fetare të xhamive Kiras, Bahçallëk, Barbullush dhe Ganjollë. Në […]

Vizita uruese me rastin e Kurban Bajramit

10/07/2022

Në ditën e parë të Kurban Bajramit dhe ditën e dytë të kësaj feste madhështore, përfaqësues të Myftinisë Shkodër, teologu Arben Halluni dhe teologu Lavdrim Hamja zhvilluan vizita uruese në disa institucione të qytetit dhe […]

Në Shkodër, festohet me madhështi Kurban Bajrami

09/07/2022

Ditën e shtunë, më 9 korrik 2022, në sheshin bri xhamisë së madhe, “Ebu Bekër”, u zhvillua ceremonia e faljes së Kurban Bajramit, më një pjesëmarrje madhështore të mijëra besimtarëve të qytetit të Shkodrës. Pas […]