Myftiu priti drejtorin e “Qatar Charity”

31/07/2023

Myftiu priti drejtorin e “Qatar Charity” Ditën e hënë, më 31 korrik 2023, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, drejtorin e “Qatar Charity”, z. Mahmoud Shaker. Në qendër […]

Ju ftoj në Islam!

31/07/2023

Ju ftoj në Islam! Djegia e Kur’anit në disa vende të Evropës, është injorancë primitive dhe terrorizëm racial i dënueshëm, që e kthen kontinentin në errësirat e mesjetës së tij. Gjynah për këtë realitet të […]

Në xhaminë Ganjollë vijojnë kurset intensive verore

20/07/2023

Në xhaminë Ganjollë vijojnë kurset intensive verore “Mësojmë dhe argëtohemi së bashku” Në fillim të muajit korrik në fshatin Ganjollë kanë filluar kurset verore intensive me moton: “Mësojmë dhe argëtohemi së bashku”, me pjesëmarrjen e […]