Nis trajnimi i haxhilerëve shkodranë të këtij viti

30/07/2018

Pasdrekën e së hënës, më 30 korrik 2018, në xhaminë e Parrucës nisi trajnimi pesëditor i haxhilerëve shkodranë të këtij viti, si pjesë e aktiviteteve të përvitshme që Myftinia Shkodër organizon në shërbim dhe ndihmë […]

Një grup nxënësish vizituan bibliotekën e qytetit

25/07/2018

Paraditën e së mërkurës, në kuadër të aktiviteteve verore me nxënës të kurseve tona fetare, u zhvillua një vizitë në bibliotekën e qytetit. Me këtë rast, nxënësit patën mundësi të vizitojnë disa nga ambientet e […]

Haxhilerët e parë mbërrijnë sot në Medine

14/07/2018

Sipas burimeve zyrtare, ditën e sotme, më 14 korrik 2018, në aeroportin ndërkombëtar të Medines “Princi Muhammed bin Abdulaziz”, mbërriti grupi i parë i haxhilerëve të këtij viti. Sipas agjensisë UAE_BARQ, paraditën e sotme mbërriti […]

Aktivitete argëtuese me nxënësit në det

12/07/2018

Paraditën e së enjtes, më 12 korrik 2018, Myftinia Shkodër organizoi një ditë argëtimi me nxënësit e kurseve fetare, në zonën e Rrjollit. Nën drejtimin e imamëve dhe teologëve Ervil Kuçi dhe Arben Halluni, nxënësit kaluan disa orë […]

1 2