“Zoti im, prej Teje buron Paqja..!”

21/09/2021

“Zoti im, prej Teje buron Paqja..!” 21 shtatori i çdo viti është përcaktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si Dita botërore e Paqes! Elhamdulilah, unë jam musliman dhe bota është më e sigurtë! Kjo […]

Ky shekull është shekulli i Islamit!

11/09/2021

Një fé, që nisi me fjalën e shenjtë: “Lexo me emrin e Zotit tënd që krijoi (çdo gjë)” dhe shpalli si mision përmbyllës të krejt shpalljeve të historisë së njerëzimit: “Ne nuk të dërguam ty […]

Takim pune me myezinët e qytetit

09/09/2021

Para drekën e të enjtes, më 9 shtator 2021, u zhvillu një takim pune me myezinët e xhamive të qytetit, me qëllim përmirësimin e punës së tyre fisnike si dhe rritjen e përkushtimit të tyre […]