U inaugurua xhamia e re në fshatin Mjedë

26/02/2016

Ditën e xhuma, më 26 shkurt 2016, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, organizuan ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Mjedë. Xhami e re e Mjedës u realizua falë bashkëpunimit me Fondacionin “Mercy […]

Aktivitet përkujtimor për imamin Hafiz Halim Hajdari

13/02/2016

Paraditën e së shtunës, më 13 shkurt 2016, Myftinia Shkodër organizoi një aktivitet përkujtimor në nder të imamit Hafiz Halim Hajdari (1891-1965). Aktiviteti, që u zhvillua në bibliotekën e qytetit, nisi me fjalën e hapjes, […]