Në Tetovë promovohet libri “Ve alejkes-Selam”

27/03/2021

Pasditen e së enjtes, më 25 mars 2021, Shtëpia botuese ASR, nën ombrellën e Fondacionit ASR mbajti promovimin e botimit të dytë të librit: “Ve alejkes-Selam…”, të myftiut të Shkodrës,  Imam Muhamed B. Sytari Ky […]

Urtësia e fillimit të sures së Israsë

05/03/2021

Urtësia e fillimit të sures së Israsë, me fjalën: “Subhane”, si mënyra më e mirë për t’i paraprirë kuptimit të duhur të një mrekullie të jashtëzakonshme. “Subhane”, si kulmi i adhurimit ndaj Zotit të gjithësisë, […]

Myftiu takoi imamët e zonës Ana e Malit

04/03/2021

Paraditën e së enjtes, më 4 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, takoi imamët e zonës Ana e Malit, me të cilët diskutoi rreth aktivitetit dhe problematikave të jetës fetare e sociale. […]

1 2