Pranë Drandofilles së Hafizit!

18/04/2024

Pranë Drandofilles së Hafizit! Nuk e kisha menduar se dje, do të ndodhte ai takim i paparashikuar dhe ajo vizitë e paparamenduar! Qielli gri, ca piklina të ftohta shiu, një erë e freskët kudo e […]

Fitër Bajrami festohet me madhështi në Shkodër

10/04/2024

Fitër Bajrami festohet me madhështi në Shkodër Që në orët e para të mëngjesit të së mërkurës, më 10 prill 2024, muslimanët shkodranë nisën të mbushin sheshin e vakëfit të Fushë Çelës, bri xhamisë “Ebu […]

Iftari i madh i familjes mbledh qindra besimtarë

08/04/2024

Iftari i madh i familjes mbledh qindra besimtarë Të hënën, më 8 prill 2024, Myftinia Shkodër ka organizuar iftarin e madh tradicional të familjes në stadiumin e Shkodrës, “L Boriçi”. Qindra besimtarë muslimanë bashkë me […]

Ndërron jetë Haxhi Qazim Mehja

08/04/2024

Ndërron jetë Haxhi Qazim Mehja Ditën e diel, më 7 prill 2024, në moshën 90 vjeçare ka ndërruar jetë, Haxhi Qazim Mehja. Imami i xhamisë Zues, Shkodër. Haxhi Qazimi ka lindur më 12 dhjetor 1934 […]

1 2