Familja e Hz. Ibrahimit (a.s.) dhe Kurban Bajrami…

31/07/2020

Gjatë këtyre ditëve kam jetuar me modelin e asaj familjeje të bekuar të cilën All-llahu (xh.sh.) e bëri shembull në Kur’anin Famëlartë, atë “Ehli Bejt” të madhnueshëm të cilët All-llahu i Madhëruar i përmendi në […]

Mesazh urimi me rastin e Kurban Bajramit 1441/2020

30/07/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë besimtarë, Sot është dita e Arefatit. Më e mira ditëve, të cilën, All-llahu i Madhëruar e bëri moment reflektimi dhe adhurimi, hapësirë lutjesh dhe agjërimi, mundësi afrimi dhe pendimi, rrugëtim […]

NJOFTIM – Kurban Bajrami 1441/2020

29/07/2020

Myftinia Shkodër njofton të gjithë besimtarët se: – Dita e Arefatit është ditën e enjte, më 30 korrik 2020. Syfyri i kësaj dite mbyllet në orën: 03:37, ndërsa iftari çelet në orën: 20:10. – Dita […]

Në rahmet të All-llahut, i nderuari Gazjon Rusi!

27/07/2020

Ditën e sotme, më 27 korrik 2020, ndërroi jetë, i nderuari Gazjon Rusi, mësues i përkushtuar, prind shembullor dhe vullnetar i kudogjendur me shërbimet e tij ndaj Myftinisë Shkodër dhe komunitetit. All-llahu e mëshiroftë dhe […]

I dashtun Gazjon..!

26/07/2020

I dashtun Gazjon..!(çdo fjalë e mirë për ty, nuk është kurrë e tepërt…) Herën e kaluar, kur para pak ditësh folëm, ti mezi merrje frymë, megjithatë njerzilleku jot dominoi mbi realitetin… Edhe në atë telefonatë, […]

1 2