Përshpirtje nga Haxhi i sivjetshëm në Tv1 Channel

09/10/2018

Pasditën e së martës, më 8 tetor 2018, imamët e nderuar Idmir Plaku (xhamia “Ebu Bekër”) dhe Adem Shahini (xhamia Perash) ishin të ftuarit nga Myftinia Shkodër, në emisionin: “Pasdite në Tv1 Channel” për të folur mbi eksperiencën e […]

1 2