Përkujtohet Nata e Madhe e Israsë dhe Miraxhit

01/04/2019

Me rastin e përkujtimit të Natës së Madhe të Israsë dhe Miraxhit, Myftinia Shkodër, organizoi ditën e hënë, më 1 prill 2019, në xhaminë e Medresesë një aktivitet mbi vlerën dhe madhështinë e ngjarjes së […]