Promovohet libri me dy vëllime “Këshilla Minberi”

23/02/2024

Promovohet libri me dy vëllime “Këshilla Minberi” Pasditën e xhuma, më 23 shkurt 2024, Myftinia Shkodër organizoi në xhaminë Perash, promovimin e librit më dy vëllime “Këshilla Minberi”, me autor Adem Shahini, imam-hatib i xhamisë […]

Ftesë për kontribut!

12/02/2024

Ftesë për kontribut! Myftinia Shkodër ju fton të bëheni pjesë e projektit për rehabilitimin e xhamisë së Parrucës, që përkon me izolimin, lyerjen, ndryshimin e sistemit të ndriçimit, atij të zërimit dhe shtrimin e tapetit […]