Ligjërata e Natës së Israsë dhe Miraxhit

20/03/2020

Ditën e xhuma, më 20 mars 2020, në kuadër të aktiviteteve dhe ligjëratave të Tre Muajve të Mirë, si dhe në kushtet e imponimit të qarkullimit të kufizuar dhe anullimit të tubimeve fetare nëpër xhami […]

1 2