Fetarizmi formal…

25/05/2016

Hz. Omeri (r.a) pyeti një ditë rreth një personi, se mos e njihte njeri. Një burrë në prani të tij, tha: Unë e njoh, o prijës i besimtarëve! Hz. Omeri e pyeti: Mos e ke […]

Xhamia e Plumbit, Myftiu flet për VOA

17/05/2016

Paraditën e së martës, më 17 maj 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ka folur për mikrofonin e Zërit të Amerikës, në lidhje me problematikën e Xhamisë së Plumbit. Myftiu ka thënë se […]

Në mospajtim me ndryshimet në kodin e familjes…

14/05/2016

Sot, dua të ndaj me ju një vështrim timin mbi familjen dhe përkujdesjen e Islamit ndaj saj, edhe në mospajtim absolut me përpjekjet denigruese të lobeve antiislame, antishqiptare dhe antikombëtare kundër vlerave të familjes shqiptare. […]