25 dhjetori i çdo viti…

25/12/2020

25 dhjetori i çdo viti është një datë e shënuar për botën e krishterë. Gjithandej, përgatitjet për mbërritjen e kësaj dite, ndezin sheshe e rrugë me zbukurime e shenja, që lidhen me atmosferën e kësaj […]

Myftiu vizitoi Myftiun e Malësisë së Madhe

24/12/2020

Paraditën e së enjtes, më 24 dhjetor 2020, Myftiu i Zonës Shkodër, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune në Myftininë e Malësisë së Madhe, ku u prit nga Myftiu, H. Edmir Smajlaj. Gjatë […]

Myftiu priti drejtorin e Kadastrës Shkodër

22/12/2020

Paraditën e së martës, më 22 dhjetor 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti drejtorin e Drejtorisë Vendore Shkodër të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, z. Genc Berhani. Gjatë takimit, Myftiu e njoftoi z. […]

Homazh për eruditin Ismail Muçej

14/12/2020

Me 28 shkurt 2017, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi një konferencë me rastin e 25 vjetorit të gazetës “Drita Islame”. Pa dyshim, një ndër personazhet më të spikatura dhe elitare të këtij 25 vjetori ishte […]

1 2