Ambasasa e Kuvajtit ndihmon 150 familje shkodrane

29/04/2020

Në atmosferën e begatë të Muajit Ramazan, si dhe në kushtet e vështirësisë ekonomike, si pasojë e përkufizimeve drastike, për shkak të pandemisë Covid 19, ambasada e Shtetit të Kuvajtit në Tiranë, ka sjellë ditën […]

Pranvera e jetës islame..!

24/04/2020

Të dashur dhe të nderuar vëllezër e motra, besimtarë! All-llahu i Madhëruar e begatoftë për secilin prej jush këtë mirësi të madhe në të cilën, sapo kemi hyrë këtë vit, me qëllimin e pastër që […]

Agjërimi është mburojë..!

17/04/2020

Në jetën e njeriut ka momente, ku e mira me krejt dimensionet e saj shfaqet në horizontet e tij, duke e ftuar të përfshihet nëatmosferën e tyre bekuese, ku i jepet mundësi të marrë e […]

Myftinia Shkodër ndihmon familjen Mataj

17/04/2020

Paraditën e xhuma, më 17 prill 2020, Myftinia Shkodër i është përgjigjur thirrjes për ndihmë të familjes Mataj, në lagjen Drobraç. Përfaqësuesi i Myftinisë Shkodër, teologu Lavdrim Hamja, u shpreh se, pas kronikës në televizionin […]

1 2