Në Shkodër përkujtohet Israja dhe Miraxhi

17/02/2023

Në Shkodër përkujtohet Israja dhe Miraxhi Dita e xhuma, më 17 shkurt 2023, përkoi me natën e 27 të muajit Rexheb, në të cilën ka ndodhur mrekullia e madhe e Pejgamberit (a.s), Israja dhe Miraxhi. […]

Një natë e paharrueshme në St.Gallen

13/02/2023

Një natë e paharrueshme në St.Gallen Më 11 shkurt 2023, e shtunë, Bashkësia Islame “El-Hidaje” në St. Gallen, organizoi tribunën fetare kuashtuar iniciativës për ndërtimin e xhamisë së re në qytet. Në këtë mbrëmje morën […]

Një datë, jo si çdo datë..!?

06/02/2023

Një datë, jo si çdo datë..!? Ca data, nuk duhen harruar! Jo për të ruajtur linjën emocionaliste të ndodhive, që për inerci të fakteve, na tërheq drejt zhargonit të turmës. Porse, ca data, janë stacione […]

“Rroba e devotshmërisë është më e mirë!”

01/02/2023

“Rroba e devotshmërisë është më e mirë!” Pasdreken e mërkurë, më 1 shkurt 2023, Myftinia Shkodër organizoi një aktivitet me rastin e Ditës Botërore të Hixhabit, me moton: “Rroba e devotshmërisë është më e mirë”, […]