“Kerametin! Ma këndo mue një Jasinë Sherifë!”

30/01/2019

Ditëve të fundit, iu përkushtova leximeve mbi rrethimin e Shkodrës nga serbo-malazezët, në prag të pavarësimit dhe pas tij. Bashkëbisedova në heshtje me disa personazhe dhe ndjeva dhembje, por edhe shumë krenari! Fillimisht, ishte zonja […]

Myftiu priti drejtorin e Fondacionit “Mirësia”

29/01/2019

Ditën e martë, më 29 janar 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt drejtorin e Fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja. Gjatë takimit, Myftiu shprehu mirënjohjen e Myftinisë Shkodër për bashkëpunimin […]

Asgjë e mirë nuk humbet tek All-llahu i Madhëruar..!

18/01/2019

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të vetëm të gjithësisë; Krijuesit të gjithçkaje, pa pasur nevojë për asgjë; Furnizuesit të gjithësisë, pa e dëmtuar asgjë pushtetin […]

1 2